W piątkowy wieczór, 17 lutego w filii GBP w Domanicach, odbyły się kolejne warsztaty w ramach projektu "Apetyt na zdrowie", realizowanego w ramach grantu z Fundacji Pomaganie krzepi.

Tym razem rozmawiałyśmy o zbilansowanym żywieniu w najczęściej występujących jednostkach chorobowych XXI wieku. Pani Marianna Popielska z Poradni Dietetycznej Smak Zdrowia, w przystępny i wyczerpujący sposób przedstawiła uczestnikom zagadnienia, uświadomiła jakich błędów unikać, aby poprawić swój stan zdrowia.
Na koniec już tradycyjnie mieliśmy przyjemność spróbować pysznych koktajli najlepiej sprawdzających się przy poszczególnych jednostek chorobowych. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w naszym projekcie.
Mamy nadzieję, że podjęte działania przyczynią się do poprawy Waszego samopoczucia i przede wszystkim zdrowia.